Corona en het Openluchttheater Thorn

De opening van Openluchttheater Thorn wordt uitgesteld tot 2021

Na maanden van voorbereiding dacht het bestuur van de stichting Openluchttheater Thorn in april 2020 het Openluchttheater te openen met een gevarieerd programma voor de hele zomer. Helaas gooide de coronapandemie roet in het eten.

In maart moesten alle optredens voor april en mei worden geannuleerd en werd het opzetten van de zeilsculpture uitgesteld. Het lukte om deze voorstellingen in de loop van het seizoen alsnog op de agenda te plaatsen. Echter, op 21 april maakte premier Rutte bekend, dat alle evenementen tot 1 september verboden worden.

Wij kunnen daarom niet anders dan alle voorstellingen van 2020 annuleren en aan de slag gaan om voor 2021 een mooi programma samen te stellen.

Iedereen die reeds een ticket gekocht heeft voor één van de voorstellingen wordt door ons persoonlijk benaderd over vergoeding van de kosten.

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief kunnen wij u op de hoogte houden van ontwikkelingen en de te verwachten voorstellingen.

Tevens kunt u ons volgen op Facebook via https://www.facebook.com/OpenluchtTheaterThorn/ en op Instagram via https://www.instagram.com/openluchttheaterthorn/

Wij hopen u in 2021 bij een van onze uitvoeringen te mogen verwelkomen op onze prachtige locatie.