Evenement

Zondag

25 juni 2023

14:00 -

16:00

orkest met zang

Openluchttheater Thorn

Show must go on

Harmonie EMM Budel met projectkoor Experience

Op 25 juni a.s. geven het harmonie orkest en de slagwerkgroep van EMM Budel in samenwerking met het projectkoor Experience en diverse Proms-solisten een voorproefje van hun Buulse Proms concerten die op vrijdag 20 oktober en zaterdag 21 oktober in Budel worden gehouden.  Het harmonie orkest, dat onlangs Nederlands Kampioen werd, verzorgt een zeer gevarieerd programma met klassieke en moderne muziek.

Het harmonie orkest o.l.v. Wout Claessens werd onlangs Nederlands Kampioen tijdens de Open Harmonie Kampioenschappen.  De jeugdige slagwerkers van de slagwerkgroep van Harmonie EMM behaalden onlangs een Eerste Prijs Summa Cum Laude tijdens het Europees Muziekfestival voor de Jeugd.  De slagwerkgroep staat onder leiding van Guido Pouwels.

In het voorjaar van 2003 ontstaan vanuit een gelegenheidskoor van de Buulse Proms heeft Projectkoor Experience een speciale band met de Buulse Proms en haar organisatie harmonie Eendracht Maakt Macht (EMM) uit Budel. Projectkoor Experience, o.l.v. Sylvia Berghs,  heeft een breed repertoire van moderne muziek. Naast in Nederlands en Engels zingt het koor in het Frans, Duits, Italiaans, Zweeds en Afrikaans.  Voor dit mooie meerstemmige repertoire repeteert het koor met toewijding, enthousiasme en gezelligheid.

Al bij al zullen orkest, koor en solisten u een muzikale middag bezorgen.

 

Algemene informatie over tickets vindt u bij  Prijzen en Tickets

Ticketprijs vanaf 13 jaar is € 10,00 per persoon

Een kinderticket t/m 12 jaar is gratis. Kindertickets moeten wel besteld worden

Download thuis al de tickets in uw smartphone. De internet-ontvangst bij het theater is beperkt.

Aan de kassa worden alléén nog kaarten verkocht indien er plaatsen over zijn
Kassaprijs: € 11,00 per persoon.
Facebook
Twitter
Email
Print