Evenement

Zondag

14 augustus 2022

14:00 -

15:00

Klassiek

Openluchttheater Thorn

Una Notte in Italia

Duo Volante

Italië, bekend om zijn prachtige landschappen, eten, literatuur en natuurlijk muziek. In dit prachtige programma presenteert Duo Volante drie bekende Italiaanse componisten – Corelli, Giuliani en Tedesco. Ze willen de luisteraar meenemen op een reis door Italië in verschillende tijden – barok, klassiek, romantisch/20ste eeuw. In dit programma kan de luisteraar het mooie en temperamentvolle karakter van Italië ervaren!

“Duo Volante” is een opwindend nieuw ensemble gevormd door de Letse fluitist Beate Matvejeva en de Portugese gitarist Filipe Nevis Curral. Het duo werd opgericht tijdens de COVID-19-lockdown met de wens om uitdagende muziek te spelen die de luisteraar boeit en laat kennismaken met het prachtige repertoire geschreven voor fluit en gitaar. Hun wederzijdse passie voor divers repertoire en hun muzikale chemie is iets wat je niet mag missen. Als ze niet aan het repeteren zijn, genieten Filipe en Beate graag van een lekker kopje koffie en bespreken ze muziek.

In juli 2022 behaalden zij de eerste plaats in de London International Music Competition. Een extra reden om te komen luisteren op 14 augustus.

Algemene informatie over tickets vindt u bij  Prijzen en Tickets

Ticketprijs: € 15,= per persoon

Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Aan de kassa worden alléén nog kaarten verkocht indien er plaatsen over zijn
Kassaprijs: € 16,= per persoon.
Facebook
Twitter
Email
Print