Prijzen & Tickets

Entree via de Hofstraat

Tijdens voorstellingen zijn de toegangen via de Kloosterberg en via de Wijngaard afgesloten. Het Openluchttheater is dan alleen bereikbaar via de Hofstraat.

Prijzen

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, mits begeleid door een volwassene. Om een plaats te kunnen garanderen is het nodig om voor hen wel een (gratis) ticket te bestellen.

Indien de voorstelling voor iedereen gratis is zijn kaartjes niet nodig en kunnen geen plaatsen gereserveerd worden.

Tickets bestellen

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week tickets kopen bij onze ticketprovider Eventix.

Klik in het menu op Agenda, kies de gewenste voorstelling, en klik bij de voorstelling op Ticket om tickets te kopen.

U kunt uw tickets direct op veilige wijze betalen. U krijgt per e-mail uw e-ticket(s) met een unieke barcode toegezonden.

Tickets scannen

Indien u uw e-mail op uw smartphone ontvangt en u kunt de tickets met de barcode op uw scherm tonen, dan is dat uw toegangsbewijs. Bij de ingang worden uw ticketbarcodes vanaf uw smartphonescherm gescand. Download thuis al de tickets in uw smartphone. De internet-ontvangst bij het theater is beperkt.

Heeft u deze mogelijkheid niet, dan drukt u uw ticket(s) af op papier vanaf de e-mail; dit is uw toegangsbewijs.

Elk ticket geeft toegang tot de voorstelling voor één persoon. De barcode en het ticketnummer op dit e-ticket zijn uniek, dus kopiëren is zinloos.

Kassaverkoop

Aan de kassa verkopen we alléén nog kaarten, indien er plaatsen over zijn. De kaarten aan de kassa zijn meestal € 1,= duurder dan de normale entreeprijs. Aan de kassa kan alleen met pin betaald worden.

Het is niet mogelijk om per e-mail kaarten te reserveren.

Slecht weer of verhindering

Onze voorstellingen gaan in principe ook bij slecht weer door.

Bij verhindering kunt u wellicht een ander blij maken met uw gereserveerde kaart. We nemen geen gekochte kaarten retour.

Pauzedrankje

In de pauze en na de voorstelling kunt u een drankje kopen bij onze bar. We serveren alleen koude dranken, dus geen koffie of thee. Elk drankje kost één munt.

De dranken kunnen uitsluitend betaald worden met munten. Deze kunt u voor de voorstelling en tijdens de pauze kopen voor € 2,50 per munt. U kunt alléén pinnen. Munten blijven het hele seizoen geldig, ook in de volgende jaren.