Stichting Openluchttheater Thorn officieel van start

Stichting Openluchttheater Thorn is op 1 januari 2020 officieel van start gegaan. Het openluchttheater is gelegen in het hart van de historische kern van het witte stadje Thorn. Een schitterend mooie locatie in een unieke setting: pal naast de eeuwenoude monumentale Abdijkerk en historische majestueuze gebouwen in de directe nabijheid.

Het is het enige openluchttheater in Midden-Limburg en voorziet daardoor in een regionale culturele behoefte. Ook de vele toeristen die Thorn in de zomermaanden bezoeken, krijgen een extra mogelijkheid geboden voor een cultureel dagje-UIT.

Openluchttheater Thorn werd tot op heden nog niet intensief gebruikt. De Stichting Openluchttheater Thorn biedt een verrassend en veelzijdig cultureel programma aan, dat voor een grote doelgroep toegankelijk is. Dit met als doel de bezoeker te verrassen, te amuseren en te inspireren. Dat wordt gerealiseerd door zowel kwalitatieve professionele artiesten als de beste (boven)lokale gezelschappen en artiesten een podium te bieden. Een avond -UIT in de buitenlucht in het bekende witte stadje van Limburg.

We hopen u in 2020 in het Openluchttheater Thorn te mogen ontmoeten.