Vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers

Het Openluchttheater Thorn gaat  podium bieden aan muziek, dans, drama, kindervoorstellingen, rollenspel enz. Het seizoen loopt van april tot oktober.

De Stichting heeft om dit goed te laten slagen vrijwilligers nodig, die een handje komen helpen. De vrijwilligers krijgen een vergoeding volgens wettelijke vrijwilligersvergoeding. WA verzekering en ongevallenverzekering zijn geregeld via de Gemeente.

Wij zoeken vrijwilligers voor kassabeheer (installeren, kaartjes controleren, ingangen blijven bemannen, afrekenen enz.) en vrijwilligers voor het voorbereiden (vegen, vuilnisbakken plaatsen, kussens klaarleggen, eventueel stoelen klaarzetten).

Wij starten in het weekend van 18 en 19 april 2020.  In eerste instantie willen wij dit jaar 12 voorstellingen realiseren. Volwassenen, die willen helpen zijn welkom, maar ook vanaf 16 jaar ben je van harte welkom om ons te helpen om iets moois te presenteren voor Thorn.

Heb je interesse, meld je dan aan bij Els Breukers, Wijngaard 7 in Thorn. Tel: 0475-564328 of mail: vrijwilligers@OpenluchtTheaterThorn.nl

Na aanmelding van vrijwilligers plannen wij een bijeenkomst met uitgebreide informatie en nadere uitleg.

Kom ons helpen om een mooi Openluchttheater te verwezenlijken voor Thorn en Midden Limburg.

Bij voorbaat dank.

Scroll Up