Wij zoeken vrijwilligers

Het Openluchttheater Thorn gaat dit lente- en zomerseizoen podium bieden aan muziek, dans, drama, kindervoorstellingen, rollenspel en ander kunstzinnige uitingen. Het seizoen loopt van april tot oktober.

De Stichting heeft om dit alles goed te laten slagen vrijwilligers nodig, die een handje komen helpen. Zij ontvangen een vergoeding volgens wettelijke vrijwilligersvergoeding. WA-verzekering en ongevallenverzekering zijn geregeld via de Gemeente.

Er worden vrijwilligers gezocht voor kassabeheer (installeren, kaartjes controleren, ingangen blijven bemannen, afrekenen) en vrijwilligers voor het voorbereiden van het programma op de betreffende dag.

Er wordt gestart in het weekend van 18 en 19 april 2020. Er zijn dit jaar 12 voorstellingen geprogrammeerd. Volwassenen die willen helpen zijn welkom, maar ook voor jongeren vanaf 16 jaar is er plaats om te helpen, om zodoende iets moois te presenteren in Thorn.

Heb je interesse, meld je dan aan bij Els Breukers via: vrijwilligers@OpenluchtTheaterThorn.nl

Na aanmelding van vrijwilligers wordt er een bijeenkomst gepland met uitgebreide informatie en nadere uitleg.

Door de hulp van vrijwilligers kan er een mooi Openluchttheater verwezenlijkt worden met culturele betekenis voor Thorn en Midden Limburg.